… och så blev elva tolv

1 Jan

Det va det här med bloggen, läste min blogg från tio-elva för att söka lite inspiration och konstaterade att där fanns ingen hjälp att få..

” Nytt år , nya möjligheter. Förbannat klyschit och töntigt, men ack så sant! Success is a state of mind! Make everyday count!”

För mig och Gandalf har det varit ett snubbla på målsnöret år.. FMBB och SM .. Jag HAR lagt det bakom mig och jag SKA inte börja älta det igen. okej. Det finns viktigare saker än medaljer, och ingen kan säga det bättre än självaste måns, ”Malliga katter med medalj är det VÄRSTA jag vet” 🙂 Här kommer en snabb resume från ett inlägg som legat under ”utkast” sen i september…

SOMMAR 2011

nu tänkte jag försöka göra en lätt sammanfattning av sommaren, men hur i hela friden ska man göra det utan att det bara blir långdraget och tråkigt? jag är ju som sagt inte speciellt förtjust i bloggar som beskriver läggande under gång och framåtsändande i 3057 ord.

Men jaja, vi får väll börja lite försiktigt, och så hoppas jag att jag orkar skriva klart, och inte tröttnar framåt juni…

Det får bli en kort beskrivning av sommarens höjdpunkter.

FMBB 2011 Neiuwpoort

Årets FMBB måste jag säga va det bästa jag upplev, känsla, stämning och ett riktigt bra arrangemang! Parad genom stan, invigning, roliga banor, trevligt sällskap, bra fest, billig öl och förbannat snygg agility! Resultats mässigt var Haggan stark! Dock har han gråa hår på nosen och han är trots allt 9 år, rent fysiskt kan han inte springa lika snabbt som småkidsen i sina bästa dagar. En disk, en vägran och 2 fina nollor individuellt. I laget visade sig haggebaggegrau från sin bästa sida och visade hur Gandalf gör, 2 stabila fina nollor. Efter första dagen låg Sverige 5a och hade alla chanser i världen att bara klättra. Gandalf nollade agilityklassen men tyvärr blev det disk och tråkiga femmor för övriga laget.. Att tänka OM är förbjudet. Ingen kan iaf säga att vi inte slet, för det gjorde vi, hela laget och hela vår hejarklack. Även ifall hela VM va lite stolpe ut hade vi FRUKTANSVÄRT roligt, vi skrattade så vi grät varje dag, körde fel tills vi grät och slet tills det kändes som att våra lungor skulle börja blöda. VM är alldid speciellt, och även om man såå gärna hade velat göra bra resultat är hela grejen att bara vara där, träffa allt folk och se alla bra hundar. VM är VM så är det bara:)

SM 2011

kan 2011 vara stolpe-ut-för-anna-året?  Nä, jag ska försöka att skriva detta utan att återigen drabbas av depression.. Laget gör en stark första insatts med 1 femma var.  Inför nästa laglopp ligger vi 9a och tyvärr va vi lite för dystra och den negativa tonen var liiiiite väl stickande. Ett par rivningar för Anders och Veronica, 5 fel på Esset och Gandalf nollade.. Tyvärr räckte det inte långt, men ja. lag är lag vad som helst kan hända. Vi gjorde en bra insatts och vi försökte.

individuellt nollade Gandalf första loppet, inför andra loppet var jag äldigt osäker vid en passage till balansen där tunneln låg under (det är just denna typen av beskrivningar jag hatar att läsa, vem fattar liksom?!) iaf jag valde ett framförbyte och mitt i allt får Gandalf syn på slalom, jag ropar till ordentligt och han vänder, då händer liksom det som inte får hända.. mitt framför balansen MITT I HANNS väg står ett brett arsle, stackarna har ingenvart att ta vägen,  … förutom in i tunneln.. disk och SM var över för denna gång. Alltså egentligen, jag är jätte nöjd verkligen. Gandalf gjorde såå fina lopp under SM men hade det inte varit just för att han faktiskt är 9,5 och kanske inte ens kommer vara med igen hade jag inte varit såå besviken, för helt ärligt.. jag va besviken, riktigt besviken. Det va så nära och vi hade det där, sååå nära.

Ja, det blev som jag misstänkte, jag tröttnade framåt juni .. 🙂 Då blir det till att skriva ur huvudet.. Och jag önskar än en gång att jag hade min kära syster eller pappas förmåga att uttrycka mig..

Det bästa hade ju varit om man kunde få alla årets facebook statusar på en sida.. Då hade det varit lätt.. Några har säkert fått er där ute att dra på smilbanden, några har med all säkerhet gjort er irriterade. Några kul och roliga, några väldigt klantiga.. Några skrevs med aningen för hög promille, och borde kanske stannat vid en tanke. Endel uppdateringar från TommelillaKontoret har säkert lärt er stadsfolk ett och annat om kossor:)  Och tyvärr några få väldigt ledsamma..

Jag gör det enkelt för mig, jag använder facebook .. 🙂

Januari

11/1 – Jag älskar min och Jansons planering, vilken tid ska vi ses imorgon? M- kom vid 9, eller när du är hungrig ^^
12/1 – När mallan spårar som idag kan vad som helst hända, för detta kommer jag leva på läääänge ♥

15/1 – ”Om mjölket inte startar klättra upp på loftet leta upp två blå rör, slå på dom så hårt du kan med något tungt så borde det gå igång” logiken med stort L :O

18/1 -Årets första riktiga ipo spår! BARMARK! Jag älskar mallan, lugn noggrann och kroppen i alla vinklar 😀 ♥

27/2 Imorse kom jag på att jag hade glömt att jag inte dricker tequila ..

27/2 Och helgens stjärna som blev SM KLAR idag:) trotts att vi ev tittade lite djupt i flaskan igår.. TACK för en fantastisk helg med många hmm spännande övningar;) bloggen ska bli uppdaterad inom det närmaste nu drar vi mot Surahammar och geslafen hos världens bästa lindgren:

Pappa om Anna – 20/2

”ANNA var är snuset?! Leta upp det NU! fan, du skulle kunna slarva bort en tampong som inte är utdragen”

5/3 Vem behöver en låsjour när man har en världensbästa lindjax enthra mallan pettersson med uppletandejour? 🙂 mindre än 15 minuter tog det på en JÄTTEstor åker – så fort hade jourkillarna som inte ens finns varit på plats i Tvååker.. Enthra ♥

5/3 forts. Ibland älskar jag mig själv.. När Enthra väl lyckats hitta min jäkla nyckel och jag äntligen kommer in i min lägenhet halkar jag och slår av halva tån :@ så nu byter jag ölen mot en kväll på akuten.. -.-

8/3 Läkare va? Dagens begåvning plockar ett GEM Ifrån skrivbordet, tar fram tändstickor,klär på sig visir och HELTÄCKANDE för att ”det kmr spruta blod”jag tvungen att fråga om han va säker på att man verkligen gör så i schweeden.. Jodå, så gör alla ”stilla, det måste gå fort när det väl börjat glöda” när han bränt klart skickade han mig till akuten ”det är nog lika bra att skära bort allt”

27/3 Vet fortfarande inte om klockan var 3,4 eller 5 när klockan ringde, eller om jag va på jobbet 4, 5 eller 6? På väg ner från Ms säng visade 4 klockor olika :O

25/4 ”när man mäter tid handlar det om hur många shottar man hinner”

29/4 Har sagt hej då till världens bästa morfar ♥ vila i frid ♥

28/5 Har stämplat ut från jobbet, lämnat Mallan hos Matilda Karlsson ♥ Tur att tidsräkningen är densamma för Anne och Johan Levinsson som för mig;) Dax att packa sen åker vi mot belgien och årets FMBB http://2011.fmbb.net/news.php 😀 HEJA SCHWEEDEN!

23/5 Jag sover ganska djupt, (eller rättare sagt jag orkade inte öppna, när vbg bostad ringde på dörren i morse, då gick puckona in med huvudnyckel) det tog ca 1/2 sekund efter Enthra sagt sitt om intrånget och dom satt i bilen igen. Tack Enthra, nu har jag inget nytt fläktfilter..

16/6 Nuwsan har trillat tillbaka i sitt dieselmissbruk, så i helgen ska hon på avgiftning på rehabcenter-Göran AB , jag och Matilda har stämplat ut från jobbet, vilar en timme eller två sen tar vi repan the volvo till stockholmo och årets nästan högsta höjdpunkt, snäppet lägre än fmbb – SM! 😀 och vi ska springa som aldrig förr!

26/6 SM över för iår, är så stolt över min grå! Mindre stolt över mig själv.. Dock har haggan visat klass, det gillar jag:) stolpe ut i sista loppet, inte lätt att komma upp på balansen med ett brett arsle ivägen.. But that’s agility..

Ett SM lopp – AG lag 

24/6 Hårt heltidsarbetende ensamstående nästan Nollbarnsmamma med 2 hundungar och alldeles för många tjejer som ska tas om hand.. Undra om det är okej att börja dricka vin på jobbet? 🙂

25/6 Jag älskar att vakna brevid Linus och höra vart är och och vart var jag igår?

 30/6 Matilda läser reklam på färjan M -”nu kan man surfa ombord, huur då?!” jag svarar att antagligen får man en kod till trådlöst nätverk , ”JAAAAHAA surfa sååå” snälla rara Matilda man kan INTE VINDSURFA på gotlandsfärjan!
Visby – AS ALWAYS en helt perfekt tävling! 4 SM pinnar till NoLimit och Gandalf nollade 8 av 10 lopp 🙂 De två sista individuella strök jag faktiskt han i, han kändes så trött och att springa 12 lopp är tungt för den gammle grå.. 🙂 Sen att fredagen bjöd på öl, party och veronica maggio på visby hotell gjorde inte helgen direkt sämre 😉 Kristina filmade  Ett Hopp lopp .
Sen fortsatte hösten med flera träningshelger, fokus på IPO och ett jäkla rännande runt om i Schweden. Just när det gäller det där med träning, festandeosv kan jag inte annat än att citera min pappa;
”Livet är för långt för att bara ha tråkigt, öl och bensin kommer inte att bli så dyrt att det kommer i närheten av sitt rätta värde, Gott slut och ett ännu bättre 2012”
Göran Pettersson, 2011
Bruks – SM
Årets SM är nu här och jag vet att ni på pallen klär!
Vi hoppas markeringarna är rena och snälla Sverker jalla bena!
Sanna, du och bosse är så färgranná!
Spåren kommer gå som en dans, ingen annan kommer ha en chans;)
Lydiga vet vi ju att dom e, snälla visa vad ni har att ge!
När det är dags att bita kan jag på er lita, men jäklar se till att slita!
NU e det Kennel Lindjax stund, visa att ni har en riktig hund!
Vi hoppas att ni på pallplats slutar, kanske är vi där och tutar!
LYCKA TILL!
2/9 Såhär sa matilda; ”kom ihåg, tjejer är bara hjälplösa innan nagellacket har torkat” jag skulle kunna vara villig att lägga till ”tjejer är bara hjälplösa när nagellacket torkar och när man har kört slut på bröst/armar och ska sätta upp håret i en tofs” … -.-
11/9 Tackar bugar och bockar för en GESTRÅLISH helg i wiken, samma som Varberg fast på fel sida schweden. Har dessutom förutom öl, kräftskiva och geträning varit utanför Västervik och köpt en Jersey kalv som ikväll ska levereras till min chef i födelsedagspresent, gissa om hon kommer bli förvånad;) ♥
24/9 Göran Pettersson kommer du ihåg att när vi va små hade vi ficklampor vid sängen? För att du sa att om man va trött när man skulle gå upp så skulle man lysa med ficklampan i örat, då blev det ljust i hjärnan och man trodde det va dag och blev automatiskt pigg .. Det funkar fortfarande ♥
24/9 När vi tog morgonrundan innan så stod Enthra still och snurrade och luktade och jag trodde att hon försökta äta något, så jag blev sur och ropade på henne, men hon gav sig inte.. Så när jag vände mig mot henne och började springa kom hon med mitt bankomatkort i munnen ♥ måste ha tappat det när jag plockade fram mobilen. 🙂
7/10 kidnappade vi CK till sunne , till vad vi trodde skule bli en slapp-helg.. men icke. Hela berättelsen med bilder finns HÄR 
Sen blev det min födelsedag, 10/10
 Jisses vilken dag, sunne-varberg varberg-laholm, laholm-varberg. städa 3 veckorns röra på 14 minuter, svira om och baka helt hemmagjort, eller mammi plockade ut det ur förpackningen och la i ugnen 🙂 SUUUPER MÅNGA TACK för allt! 🙂
Sen blev det november…  Min värld rasade. Det inlägget är länkat här.
Älskade finaste Enthra, det går inte en dag utan att jag tänker på dig.
19/11 Gandalf sprang för lillasyster och blev 3a på årets rasspecial! ♥
Sen blev det December och det var med blandade känslor som min blivande lilla tjej föddes, Lindjax J’Lilli 
Sen följde ett par intensiva dagar med musikhjälpen, vilken resa läs HÄR om ni har missat! 🙂
Sen fortsatte det med jul, jobb jobb jobb och fest fest fest. Julmaten slapp jag helt, inte en enda dag behövde jag stå ut med maten 😉
Sen åkte min älskade syster till Florida , http://www.hejack.blogg.se
jösses, detta skulle bli en kort blogg…. jag tror jag får spara på resten .. 🙂
Vi avslutar med 31/12 – Gott Nytt År till er alla som INTE skjuter raketer och ställer till ett helvetes lidande för både tama å vilda djur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: