JÖSSES

18 Dec

Jösses, jösses, jösses!

Vilka massa många fina människor det finns! Jag har fått SÅ många mail och SMS angående starten av insamlingen till musikhjälpen. Och lika många gånger har jag börjat gråta för allt fint. Jag blir verkligen rörd ! – TACK alla!

Utan allas eran hjälp hade det INTE varit möjligt, idag har vi 20 (!!!) sponsorer och 2019 medlemmar i vår grupp på det blå vita sociala nätverket . 😉

Jag och Matilda somnade härom kvällen med 300:- i insamlingen med mottot ”kommer vi över 1000:- måste vi fira” Nu har hundsverige dragit in hela 17.000:- DET är stort, och vi ligger 3:a på topp 100 i Sverige av privata insamlare!

Men det kommer en dag imorgon också! och som någon sa ”Scouter samlas ofta på söndagar så var beredda på massutskick” så i morgon kära vänner, skicka ett eller två sms! 🙂 Och helt ärligt, det har INTE kommit in lika mycket mail som röster, så det finns fortfarande goda chanser att vinna fina priser! Men framförallt; dessa jäkla 50:- ÄR så viktiga!

20111218-033633.jpg

2 svar till “JÖSSES”

  1. Sara december 18, 2011 den 8:00 e m #

    tack för ett kanon initiativ helt underbart gjort!!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vann pris och hund-passning « jessicas1980 - december 20, 2011

    […] Pettersson startade en insamling på FB till Musikhjälpen, läs mer i hennes blogg. Bland de som skänkte pengar, lottades fina priser ut, där jag vann en privatlektion med Veronica […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: