Låsjour, guldmallan och Olle

5 Mar

Ibland bara älskar jag mig själv. Inte -.-
Igår checkade jag ut från jobbet 22.30 (!!!!!:O) inte okej. 00.15 hade jag duschat, ätit, rastat 4benta och kommit i säng. HÄRLIGT fredagsnöje. Lördagen började desto bättre, 6 plusgrader strålande sol och fågelkvitter, kan det vara vår på gång?!

Vid 14 tiden insåg jag fakta. Efter att ha letat som en idiot efter min lägenhetsnyckel var det bara till att acceptera att den var borta.
Ringde Varbergs bostads JOURnummer och bad om att få lägenheten öppnad. Nä, någon låsjour har dom inte på helgerna. NÄHÄ?! Varför har man ens en fucking jour då? Inte ens när jag sa att jag glömt kaffebryggaren på ville dom öppna. Utan få fick jag ringa räddningstjänsten till en kostnad av 4000:- och någon ”privat” låssmed får inte öppna, det gör bara vbgs bostads JOURvaktmästare son jobbar 8-17 VARDAGAR?!?!
Klockan tickade och jag var tvungen att dra mig till jobbet, med eller utan nycklar..

När jag väl kommer hem tar jag med mig hundarna ut, samma väg som jag gick innan jobbet och jag tackar min lyckliga stjärna för senaste veckornas uppletande träning ! På mindre än 15 minuter kommer älskade finaste Lindjax Enthra mallan gandslfsyster cetadotter Pettersson med nycklarna i munnen! Den sessan är värd sin vikt i guld!

Upp i lägenheten och in i duschen. Det första jag lyckas med är att halka och fläker upp HELA stortån.. Blodet bokstavligentalat pissade och jag tackar än en gång min lyckliga stjärna att jag sett värre. Så efter lite pysslande lyckades jag trycka in och ner nageln som stod rätt ut och upp typ 1 cm från sin ursprungliga position.

Efter ett ovanligt snabbt besök på akuten och ett väldigt fint bandage signerat syster Olle tackar jag DR. Hampus för extra smärtstillande tabletter och att han gav mig valmöjligheten att ha kvar min nagel, det där med att dra bort är inte min grej. Nu ligger jag, den grå och guldmallan i sängen och tycker synd om oss själva, ja alla utan den grå , han tycker inte synd om någon. Han har inte ens bemödat mig en omtänksam tanke, nä han ligger nog och klurar på om det är värt att resa på sig och gå ut och ta ett grisöra från bänken för hans tjocka matte hinner inte dit innan det är tuggat svalt och borta…

Ett svar till “Låsjour, guldmallan och Olle”

  1. Hanna & Kakan mars 8, 2011 den 7:24 f m #

    Det är ju underligt, hur slarvig du än är så finns där alltid någon som kan fixa till de, stackars Enthra, förstår hon vad hon kommer få för liv, den grå är en diva och matte värre än en dement, hon kommer få leva som servicehund vare sig hon vill eller inte….

    Puss till er, är grymt sugen på ett träningspass med er =)….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: