Hushållning ja! Och all makt åt Gandalf

3 Mar

16/2
Gandalf haggan hilton divan grå. Victoria Beckham, Angelina Julie, Fredrik Ljungberg och Brad Pitt släng er i väggen ni är inte i närheten av gandalfs hybris.

Gandalfs motto ”all makt åt Gandalf vår befriare”

Lilla mallan är världens spralligaste och kan knappt hålla sig i skinnet när den grå springer agility. Men hon ligger där hon ska. Den grå däremot springer som en tax på drev, skäller och gapar och precis på gränsen till att fälla mig till marken och orsaka SKADA .

Muppåmomgo-grå har även fått för sig att han alltid ska skälla 3 gånger när han springer upp för trappan hemma.

Han går mig på nerverna.

I måndags skulle jag ha administrativ måndag. Allt slutade i skogen med uppletande träning. Den grå borde sitta still men icke då, han springer efter E i alla skick men fattar förstås inte vad det handlar om.. När han av en ren slump sprang över ett föremål brev han överlycklig och drog en typ 4 km lång repa, på vägen tappade han såklart grejen..

Ja, då kan man ju tycka att det borde vara bättre om han sitter i bilen, men jag är ärligt talat för lat för att byta hund mellan varven och vad gör det egentligen att mallan tror att en grå terv ingår i ALLA moment i ALLA grenar? ^^

Träningsbiten då? Egentligen gillar jag inte träningsbloggar men just nu är det min energikälla! Jo, jag har kommit in i ett grymt träningsstimm, spår, upplet, agility och massa lydnad. Det är SÅ kul! Och jäklar vad bra jag mår! Att jag jobbar 24-7, sover typ 4 timmar per natt och spenderar mer tid i bilen än vad jag gör hemma på en hel vecka. Det gör inget! Träningen är min energikick! Och min entusiasm för droppande melittafilter blir bara en parantes;)

3/3

Och så vaknar man upp och det är mars. Det känns som att det va nyår igår. Dagarna springer förbi och eftersom jag bara vill ha vår, vår och vår stoppar jag huvudet i sanden och jobbar mig igenom skit månaderna och hoppas på att våren ska vara här lika snabbt som det blev mars.

Två tävlingar har vi gjort, Karlstad och Hudiksvall. Nollorna har varit där dom ska och den Gra divan är SMklar ❤ Hudiksvall var ett kapitel för sig.. Lite sömn, ingen mat, tequila och billigt vin- Inga kommentarer på den. Jag säger bara TACK till alla som är involverade i att jag ens kommer till start och att hunden är med;)

Och vem sa att jag inte är huslig?! I torsdags checkade jag in i lindbergahus kl 10:00 och jag och mammi gjorde 30 piroger, 2 matpajer och 3 limpor bröd! Om hela sanningen ska fram var pirogerna klar när jag kom och brödet gjordes när jag hade åkt. Men jag passade ugnen när pajen va inne;) och var delaktig i att degen skulle "vila" som det så fint heter:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: