Tio blir Elva

1 Jan

Jag har konstigt nog haft en ledig jul, dock helt ofrivilligt. När jag kom till jobbet fredagen veckan innan jul hade K skrivit en lapp ”ny kviga i lösdriften, 701 hon är farlig. Passa dig”

När sen 701 snällt gick igenom gropen, dock på fel sida och smet va jag snabb på att springa före henne för att kunna vända henne. Lilla ettan var dock inte riktigt med på noterna och tyckte jag va ivägen och behövde läxas upp lite.. Så hon tryckte upp mig mot foderbordet och försökte platta till mig lite, jag insåg att jag inte hade så mycket att säga till om så jag försökte mest komma undan, när jag väl lyckades komma in på foderbordet fick hon in en väl placerad smäll mitt på svanskotan.
Jag jobbade klart, hade ont jobbade lite till och hade mer ont. När jag skulle sätta mig i bilen trodde jag att jag skulle avlida, det gjorde så galet ont. För att göra en lång historia mobil-blogg vänlig slutade det hela med att CK fixade så ambulansen fick hämta mig och köra mig till akuten. Och där är den synd att säga att det går fort. Men som sagt man har det aldrig roligare än man gör det. Allt detta resulterade i sjukskrivning och en helt sjuk smärta, jag har nog aldrig haft så här ont! Första dagarna kunde jag verken sitta eller ligga..

Har man en blogg som man iaf försöker sköta hör det kanske till att man bloggar när det blir nytt år.

Nytt år betyder att jag i två månader (minst) kommer förvirra mina kollegor och skriva fel år på lappar och kokort. Nytt år , nya möjligheter. Det låter förbannat klyschit och töntigt, men ack så sant! Success is a state of mind!

Make everyday count!

Trots att jag låg hemma och sov som en klubbad säl på tolvslaget och inte rännde runt i high heals och kort-svart-special-schnajdig-nyårsklänning och med aningen för mycket alkohol i blodet blev det även nytt år för mig. Skönt att veta att det liksom fungerar trots att healsen står på hyllan och klänningen är kvar i affären.

Nä, hur summerar man ett helt år när man har ett minne i storlek med en ärta och har bloggat 14 ggr på ett år? Och när man dessutom skriver från mobilen?

2010 har innehållit det mesta av det mesta, både bra och dåligt. Saker har hänt och det har uppstått jobbiga situationer. Det gör det väll alltid och huvudsaken är att man kan lösa det. Jag har satt mig i ett par väldigt jobbiga situationer under årets lopp men så häri efterhand tror jag att jag har lyckats få rätsida på det mesta, och jag har en ny och antagligen sundare inställning till många saker helt enkelt; det som inte dödar härdar. Och än så länge lever jag. Mer härdad än aldrig förr;)

Och självklart har det varit ett fantastiskt år med, med hundar, tävlingar, resor och allt där i kring. Ännu ett FMBB har upplevts, och det var ett fantastiskt VM på många sätt;) Vi sprang hem ett sm brons och blev årets lag med NoLimit 😀 mallan har blivit en riktig malla och tävlat både lydnad, spår, agility och IPO. Vi har lärt oss massor, lärt andra och framförallt HAFT KUL.

Nu satsar vi på ett ännu bättre tjugohundraelva!

3 svar till “Tio blir Elva”

 1. Göran januari 3, 2011 den 8:14 f m #

  Trist att den dumma kossan gjorde illa dig. Kul att läsa din ”årskrönika”. Kram.

 2. Hanna & Kakan januari 3, 2011 den 2:44 e m #

  Tjingelingan min lilla pärla!

  ja men jisses, vad gjorde man 2010 liksom, de är borta och förgånget, ute kan man säga (om man e 14).. Nu blickar vi framåt, nya karatekid matcher mot kossorna väntar, tror verkligen du behöver tränas i de där, massa hundträning och tävling, massa bus, nya sjukdomar att testa sig för och nya människor att jävlas med =P…

  Måste ses snart och smida planer inför 2011, de gör sa inte självt så att säga…
  GOTT NYTT min bästaste Anna….

 3. Andrea o forran januari 3, 2011 den 9:26 e m #

  Du skriver ju så jävla bra! Kul att du bloggar en del nu igen, låter ändå som du haft ett bra år. Synd att du har lite för kaxiga damer på jobbet bara 😉 självförsvarskurs nästa?
  Vi hörs kram på dej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: