Söndag ja

6 Dec

Söndag ja, känns som att veckorna bara rusar fram, ” är det redan vinter, det var ju sommar nyss och vart tog hösten vägen Jaja snart är det vår” Leif är min idol, mysteriet på greveholm måste utses till världens bästa julkalender , typ som knappen och hakim på NRJ är världens bästa morgonsällskap.
Helgen gick inte snabbt, jag har ett knep till alla er som tycker att helgerna går för snabbt – börja jobba med kor. Tjejorna har ingen respekt för helger, snarare tvärtom dom föredrar att strula till det lite extra på helgerna. För festlighetens skull -.- i lördags räddades jag hastigt, snabbt och skickligt från att ta mitt ansvar som hushållerska och städa upp efter fredagenskalas. Jag älskar sånna super räddningar ,hjälten i det hela va Emma ”klubben, lydnad, nu” DET gillar jag:) BRA träning och trevligt sällskap. Vädret gör dock att jag känner att jag borde snabba på med att hitta min ekonomiskt oberoende man som har hus i typ Italien , men tillsdess lär jag nöja mig med raggsockar, långkalsonger och varmt kaffe. Och det är ju faktiskt inte så illa det heller, om man bortser från iskalla tår, stelfrusna fingrar och malleklor i förfrusna ben. Det skulle heller inte vara så illa om inte ALLT fryser, värst är blandningen frolic – kampdutt, när dutten blir slajmig av malle slemm fryser den, när man sen lägger den i fickan tinar den – och resten kan ni nog räkna ut.

Nä, Italien hade passat mig bättre såhär års.
Min sängvärmare ”Jansson” (och nej den är inte från Ikea, utan tofta” ) snarkar redan och jag ska göra henne sällskap imorgon ska jag träffa Anna och vi har stooooooora planer för nästa år;)

A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: