Chifen har flytt landet

30 Nov

Jajamensan, flytt landet och lämat mig med tjejorna och Magnos. Men jag måste säga att jag och M är brillianta gårdsskötare, jag bestämmer och han lyder 😛

K har också skrivit långa lappar med saker vi ska komma ihåg och tänka på, och när man har gjort rent kalvboxarna måste man köra ut skiten längst ut på dyngan, då ska man tydligen balansera på någon spång , eftersom jag blivit besparad denna syssla innan vet jag knappt hur den går till (körandet alltså) och uppenbarligen var K trött när hon skrev lappen , men jag gillar hennes formulering ”Anna! Du får inte ramla ner i brunnen! Försök få Magnus att göra det” :*

Vanligtvis brukar saker ha en förmåga att strula och gå sönder i samma stund som K stänger lagårdsdörren för att åka 4 km åt något håll, så jag har inte vågat tänka på vad som motsvarar en tripp till danmark på strulskalan.  Peppar peppar så har allt gått bra idag, jag och M håller håller ställningarna, korna lever och stället står kvar.

Vi vat tom. så effektiva så jag kunde utnytja min lunch till litta lydnadsträning, Mallan är duktig och Den Grå är mest störig.

Jag har faktiskt i ärlighetens namn haft en liten lydnadsknäck, inget har funderat och det kom lite som en kall dusch.. Ett tag tänkte jag överge skyddsandet och ägna mig åt låtsassport. Men med lite välbehövlig hjälp från lydnadsgeniet Andersson är vi på banan igen, och lydnaden känns KUL! När jag dessutom har hjälpt lite folk och börjat träna unga herr holländare känns allt mycket bättre och jag har kommit tillbaka i min vanliga lydnadskänsla:)

Nog om världens bästa hundar och hundträning, numera (om jag får utse mig själv;) är jag ju faktiskt biträdande ladugårdsförman och klockan ringer 04:00 imorgon, det kan tilläggas att hjärnan fungerar ungefär lika brar som ett misslyckat flipperspel vid den tidpunkten..

HÄRLIGT

Till min hjälp har jag dock både hjälpsamma och mindre hjälpsamma kollegor….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: