i´ll give it a try;)

28 Nov

Absolut, nu ska jag verkligen försöka. Jag tänker jätte ofta ut perfekta blogginlägg i huvudet men sen kommer det aldrig längre, möjligen absolut i sin störstaste bredaste utsträckning som ett par rader på facebook .

Det börjar typ bli jul. Imorse kryllade det av folk och det var ljus , lucia och julmarknad överallt . Ärligt? jag spyr.  Julen är inte min grej, den infaller alltid på vintern, jag hatar vinter . Julen betyder att alla vill vara lediga även bönder (trot eller ej)  dom enda som inte vill vara lediga det är kossorna, mina tejejer.  Lösningen på ekvationen blir iaf; Anna jobbar. Jo, morgon miiddag, eftermiddag kväll sen kväll och natt. Heeela jul . Dessutom hatar jag glögg .

Däremot verkar min Mammi gilla jul, så i den milda grad att hon idag har varit och satt upp stjärnor i min lägenhet. Okej, jag gillar inte grejen att det är adventsgrejer men faktiskt – Praktiskt! Det ser faktiskt mysigt ut, så nu kan jag sätta mig i min soffa lägga upp fötterna på bordet jag inte har och titta på tv på tv:n jag inte har. absolut nödvändigt.

Tack MAMMI ❤

Nu ska jag ta mina djur och Enthras snuttedjur och bege mig mot sängen och fundera över hur väl jag kommer kunna sköta bloggen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: